Konsulttjänster som jag är tillgänglig för

I dagens snabba utveckling så är det fördel att vara sin egen chef och därför så har jag de senaste åren fokuserat på att jobba som konsult.

Vill du som arbetsgivare ha min CV så kommer jag givetvis se till att du får en up to date och jag har en registrerad F-skattesedel.

Mycket av mitt liv har handlat om att arbeta med händerna och det finns inte många yrkeskategorier som jag inte kan hantera, rent utav bemästra. 

Mest har det handlat om att driva service företag med anställda, som jag har gjort i 3 decennier i olika former och haft med personal och personalfrågor. Någonting som många lokalt vet om mig är att jag hart ett starkt bilintresse som även har präglat mina arbeten genom åren. 

Svetsning och Montage är en av mina främsta styrkor.
Här under så samlar jag ihop en del av mina spetskompetenser och ha i åtanke att inte låta dig begränsas utav det. Är det något som du skulle vilja kolla upp om jag kan utöver, så fråga mig.

 

Svetsning

Jag har licens för TIG-svetsning, för både rostfritt och svartstål. Det innebär att min grund täcker de mesta svetsuppdrag på land inom en kategorin. Jag har mångårig erfarenhet av rörmontage och stålkonstuktions arbeten både i Sverige och utomlands. 


 

Mek och montage

När det kommer till mek och montage, så är de flesta uppdragen mycket olika varandra med olika specifikationer.

Min erfarenhet gör att jag kan sätta mig in och förstå vad som kommer krävas och kunna se objektivt på projekten. En tydlig kommunikation är väsentlig då det oftast är ett team som jobbar aktivt. För mig är det viktigt att kunna förstå och se ett helhetsperspektiv för det gör hela processen samt min del av arbetet mycket smidigare och effektivare.